Het vervoeren van gekoelde goederen

Gekoelde goederen vervoeren in een bestelwaren? Met een bestelwagen koelsysteem kan een bestelwagen omgebouwd worden tot een echte koelwagen. Voor zowel grote als kleine bestelwagens zijn er verschillende keuzes zoals het merk of de montageopties van het koelsysteem. Er bestaan ook elektrische koelsystemen met stroom afkomstig van zonnepanelen op het dak van de bestelauto. Daarnaast is het ook mogelijk om een koelwagen of bestelwagen met koeling te huren of een tweedehands gekoelde bestelwagen aan te schaffen.

Welke koeling is geschikt voor mijn bestelwagen?

Welk koelsysteem je nodig hebt is van een aantal factoren afhankelijk:
– Hoe groot is de laadruimte?
– Wat is de gewenste temperatuur van de laadruimte?
– Hoe lang is de reistijd tussen stops en wat is de totale tijdsduur van de ritten?
– Hoe vaak wordt de deur geopend (hoe veel stops zijn er)?
Houd er rekening mee dat de meeste koeling voor bestelwagens bedoeld is om producten op temperatuur te houden, niet om ze actief te koelen of zelfs te bevriezen. Voorkoeling van de laadruimte is vaak wel mogelijk.

Koeling opties voor bestelwagens

Voor transportkoeling zijn verschillende montageopties beschikbaar zoals een geïntegreerde montage waarbij niets te zien is, een dakmontage met een koelunit op het dak of een aerodynamische kap waarbij het koelsysteem is weggewerkt onder een afdekkap. Bestelwagens met een verhoogd dak kunnen kiezen voor een dakreces.
Een bestelwagen koeling bestaat verder uit verschillende onderdelen die eventueel ook los te koop zijn, zoals:
– Pompen
– Radiatoren
– Ventilatoren
– Aftakleidingen
– Expansievaten
– En meer.

Je kan een bestelwagen laten ombouwen bij Coolgo. Hier kan je van te voren ook een offerte opvragen. Wanneer je meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden voor je bestelwagen, kan je vrijblijvend contact opnemen bij het desbetreffende bedrijf.

Updated: december 2015 — 2:58 pm
Parkeren Dusseldorf © 2013 Frontier Theme