Hoe boek je een voordelige vakantie naar Turkije?

Turkije staat bekend als een goedkoop vakantieland. Een all-inclusive hotel inclusief vliegtickets kan al geboekt worden vanaf € 500. Maar wanneer je goed zoekt en eventueel een last-minute boekt, kun je nog veel goedkoper op vakantie gaan. Daarbij houden we ook rekening met parkeerkosten, van welk vliegveld je het beste kunt vertrekken en rond welke tijd van het jaar je het goedkoopst kunt reizen. Goedkoop genieten van de mooiste stranden, lekker eten en heerlijk weer is mogelijk na het lezen van dit artikel

De verborgen kosten

Dan heb je zo hard je best gedaan om goedkoop een vakantie te boeken, maar dan zie je andere kosten over het hoofd waardoor het alsnog een dure vakantie wordt. Denk bijvoorbeeld aan de parkeerkosten. Deze vallen vaak hoger uit dan verwacht. Vlieg je vanaf Amsterdam? Dan raden we je aan om met de trein naar het vliegveld te gaan. Of beter nog: laat je door iemand ophalen en wegbrengen. Een auto voor een week of langer parkeren op een parkeerplaats in de buurt van Amsterdam is geen goedkoop grapje. Vlieg je vanuit Duitsland? In Weeze Dusseldorf kun je tegen een betaalbaar bedrag parkeren. Maar nog steeds is het goedkoper om je door een vriend of kennis te laten brengen. Andere verborgen kosten waar mensen vaak geen rekening mee houden zijn de extra bagagekosten. Zorg er daarom voor dat je alleen met handbagage op reis gaat.

Waar veel mensen niet aan denken is dat je een visum voor Turkije nodig hebt. Wees daarom slim en regel je visum daarom van te voren online. Makkelijker en goedkoper!

Op zoek naar de beste deals

Reis buiten de vakanties en je bespaart ontzettend veel geld. Tijdens de schoolvakanties vliegen de prijzen omhoog. Wanneer je echt goedkoop wilt reizen zou je eigenlijk geen voorwaarden moeten stellen aan de vakantiebestemming in Turkije. Boek je vakantie in tegenstelling tot wat veel mensen zeggen niet ruim vooruit. Maar bekijk het per week. Je zult zien dat er veel goedkope last minute deals online worden gegooid. Niet iedereen heeft de luxe om op vakantie te gaan wanneer ze dat willen, helaas.

Kies voor all-inclusive

Alhoewel de meeste hotels en resorts all-inclusive zijn, willen we het toch nog een keertje benoemen. De meeste mensen boeken namelijk een goedkope vakantie, maar geven vervolgens veel geld uit op de vakantie. Door een all-inclusive te boeken hoef je niet buiten de deur te eten en kun je genieten van heerlijk eten de hele dag door. Lekker en goedkoop!

Updated: april 2018 — 9:10 am
Parkeren Dusseldorf © 2013 Frontier Theme