Luxe vakantie bestemmingen

Luxe vakantie bestemmingen

Stel het reisbureau vraagt “Mag het een onsje meer zijn?”. Wat zou dan jullie antwoord zijn. Neen? Of, wat krijgen we daarvoor aan extra? Het kan de keuze betekenen tussen een doodgewone vakantie of een aanbod om te kiezen voor de meer luxe vakantie bestemmingen. Waarbij overleggen met vrienden hoe een gezamenlijke vakantie er uit zou kunnen zien, een prima optie is. Dat maakt het mogelijk om eens bij luxe vakantie bestemmingen te kijken.

luxe vakantie bestemmingen

Kroatië

Kroatië biedt alles wat een vakantie zo leuk maakt. Prachtige natuur, schitterende oude steden, veel strand, een ongelooflijk aantal eilandjes, een azuurblauwe zee, vriendelijke mensen en naast veel zon ook heerlijk eten. Is dit alles nog niet voldoende? Huur dan een villa met 6 slaapkamers, wifi, airconditioning, een eigen zwembad en een eigen kiezelstrand op het schiereiland Peljesac in Dalmatië. Met al die privacy lijken jullie wel wereldberoemde sterren, die genieten van een Europa’s meest luxe vakantie bestemmingen.

Griekenland

Griekenland heeft het al jaren zwaar te verduren. Dat laat echter onverlet dat het een droomvakantieland blijft. De prachtige eilanden in de Egeïsche zee hebben niets van hun aantrekkingskracht verloren. De vakantie kan jullie dit jaar naar Corfu, het eiland waar de Oostenrijkse keizerin Sissi zo graag verbleef, brengen. Een van Corfu’s luxe vakantie bestemmingen is villa Panoramique waar 18 personen van alle luxe en privacy kunnen genieten. Een idee voor een vakantie met het hele gezin, opa, oma, kinderen en kleinkinderen? Of voor een week met alle vrienden en hun kinderen?

Portugal

De Portugese Algarve is al heel lang een vakantiemagneet. Nadeel kan zijn dat je in een van die luidruchtige vakantieplaatsen terecht komt, waar de hele nacht door gefeest wordt. Zoeken jullie meer rust en vooral dat extra van een vakantie? Dan is een villa in Quinta do Lago ideaal. Nieuw gebouwde luxe vakantie bestemmingen, op loopafstand van het strand, de golfbaan direct in de buurt, evenals een groot winkelcentrum. Daar komt dan nog een prachtige tuin en een verwarmd zwembad bij. Je hebt toch niet voor niets gekozen voor een van die luxe vakantie bestemmingen.

Ibiza

Of wordt het deze keer het eiland van de sterren, waar de beroemdheden hun vakantie vieren? Stel je eens voor dat dit jaar de reis naar een luxe vakantievilla in Ibiza gaat. Dat je daarnaast gebruik maakt van de extra parkeerservice die je bij het vliegveld van Düsseldorf kunt boeken. Je rijdt met de auto tot bijna bij de terminal. Je levert de sleutel in en de auto wordt netjes naar lang parkeren gereden. Bij aankomst staat hij weer op zijn plek bij de terminal. Je haalt de sleutel op en kunt zonder moeite direct vertrekken.

Verre reizen

Voor luxe verre reizen bevelen wij gespecialiseerde reisorganisaties aan. Tico Reisconsult uit Amsterdam is bij uitstek een bureau dat op maat reizen aanbiedt naar verre bestemmingen als Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast biedt Tico ook cruises aan naar de poolgebieden. Individuele rondreizen naar Argentinië of prive rondreizen naar Chili, het wordt allemaal tot in de puntjes geregeld.

Updated: augustus 2016 — 9:35 am
Parkeren Dusseldorf © 2013 Frontier Theme