Tripje naar Brugge boeken!

Brugge is een kleine stad in België – met ongeveer de grootte van Zwolle. Ondanks dat het een klein stadje is wordt het jaarlijks door ontzettend veel toeristen bezocht. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Brugge heeft ontzettend veel te bieden en is een zeer geschikte optie voor jong en oud. In dit artikel vertellen we jou meer over het maken van een stedentripje naar Brugge, wat je hier allemaal kunt doen en hoe je dit zo goedkoop mogelijk kunt boeken. Er worden zowel vluchten vanaf Dusseldorf als vanaf Amsterdam aangeboden, alhoewel per trein ook een goede optie is.

Per trein of met het vliegtuig?

Brugge is niet heel ver van Nederland vandaan. Met de trein zal het vanaf Utrecht ongeveer 3 to 4 uur zijn. Wanneer je dit te lang vindt of niet in de buurt van Utrecht woont, kun je ervoor kiezen om vanaf Dusseldorf of Amsterdam te vliegen. Een paar keer per week worden er vluchten aangeboden naar zowel Brugge als Brussel. Wanneer je ervoor kiest om naar Brussel te vliegen zal je de trein vanaf Brussel naar Brugge moeten boeken. Ook zou je eventueel naar Antwerpen kunnen vliegen, maar deze vluchten zijn vaak wat prijziger. Al met al is de trein – wanneer je in de buurt van het vliegveld woont – waarschijnlijk de meeste makkelijke en betaalbare optie. Ook hoef je je auto dan ook niet in Dusseldorf of Amsterdam te parkeren, waarmee je ook weer geld bespaart.

Wat is er te doen in Brugge?

Er is geen twijfel over mogelijk: je gaat je in Brugge geen moment vervelen. Je kunt er heerlijk rondlopen, verschillende museums bezoeken en daarnaast is er ook nog een kasteel die een bezoek waard is. We raden je aan om fietsen te huren en de stad lekker te bekennen per fiets. Ook zijn er genoeg leuke terrasjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en drinken.

Hotel boeken in Brugge

Er zijn zowel hotels beschikbaar in en rondom de stad. In het centrum van de stad verblijven is ideaal, maar prijzig. Je stapt je hotel uit en kunt direct alle bezienswaardigheden af gaan. Ben je op budget of geef je liever niet teveel geld uit aan een kamer dan is het beter om buiten het centrum te verbijven. Voor de backpackers onder ons: er zijn voldoende hostels te vinden waar je voor een paar euro per nacht kunt overnachten. Neem eens een kijkje op hotelbrugge.com om het hotelaanbod in Brugge te bekijken.

Updated: maart 2018 — 7:54 pm
Parkeren Dusseldorf © 2013 Frontier Theme